Gröngöling!

Hejsvejs!
Detta är mitt första inlägg på den här bloggen.. ska bli intressant att se hur jag kommer sköta den här.

Jag sitter här hemma en fredag eftermiddag/kväll och ska käka middag med mam och pap.. Sedan blir det väl att gosa ner sig i soffan och kolla på film med en stor godisskål. Yummie!

Nu har skolan och träningen rullat igång så nu återgår man till sitt "gamla vanliga" liv och kommer tillbaka från drömmen man levt i under sommarn.. känns väl inte sådär jättebra, men det är kul att träffa vännerna i Uppsala igen, och skolan är helt OK, det som är lite jobbigt är att jag kommer hem vid 17 och 19 varannan dag hela veckan!!
Men det är bara att stå ut.. det är ju faktiskt sista året nu!! Gaaasch, allt går så fort.. och jag fick reda på idag att vi har mössprovning om en eller två veckor =D whaaa..

Efter skolan idag hade jag ungefär 1 timmes väntetid på bussen, så jag gick på stan en stund. Köpte en klocka, jättefin är den =) Och så väntar jag på ett paket från Junkyard, med min sweet t-shirt och några armband.. Jag som ska spara alla mina pengar nu så jag kan åka till Thailand med Ken i vinter.. men det har inte gått så bra hittills =/
Men jag ska skärpa mig! Jag SKA till Thailand!

Nu har både mamma och pappa ropat att det är mat, så det är nog bäst att jag pallrar mig dit..
Men jag får skriva mer en annan dag!

Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Systeryster

Har du skaffat blogg?! :) Va roligt!

Jag vill också ha en blogg :) Jag ska nog också skaffa en så kan vi läsa varandras :) Kram

2008-08-22 @ 19:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0