Trötter..

Var jätte, verkligen jättetrött imorse. Mina ögon var svullna och rödgråtna när jag vaknade. Kände inte alls för att åka 1 1/2 timme till skolan..
Men duktig som jag är så pallrar jag mig upp ur sängen och gör mig klar..
Somnade direkt på bussen, vaknade framme på station, tog nästa buss till skolan, somnade nästan på den också.. ögonen sved! När jag går i korridoren mot klassrummet vi skulle ha webbdesign i, möter jag några klasskompisar, som går mot mig, jag fattade direkt, lektionen är INSTÄLLD!!!
Gaaah, så jävla irriterande och känns så ovärt att åka till skolan helt plötsligt.. men jag kännde att jag inte kunde åka hem, har varit borta ganska mycket från skolan på senaste tiden, för har varit sjuk.
Så har 2 timmars håltimme.. har suttit i skolan i 1 1/2 timme nu, så bara en halvtimme kvar. Sedan Religion, here I come! Usch
Slutar halv 5 idag.. jobbigt! Mina ögon är fortfarande jättetrötta, vill bara stänga ögonen och sova en stund.
Kommer hem till Bålsta vid 7 tiden ikväll.. och går direkt till hallen för att träna B-C gruppen, hoppas det går bra idag. Sista träningen inför tävling.
Min sista träning var igår, gick inte bra alls. Mådde inge bra, hade ingen ork. Min kropp ville bara sjunka ihopo i en liten hög, men jag körde i alla fall.. flickis och spagathandvolt-rondat-flickis, överslag på pelle.. om någon förstår vad jag pratar om.  ?
Jag hatar pressen.. allt blir bara fel! Vad man än säger, så slutar det alltid på ett annat sätt..

Men men, nu kurrar min mage.. behöver något att äta. Har inte ätit ordentligt på 3-4 dagar nu.. denna jävla knöl i halsen.
Först vart jag lite rädd när läkarn sa att jag kanske måste operera, men nu vill jag nästan det, så det kan bli bra igen, är lite jobbigt som det är just nu!

Men nu ska jag plocka upp lite pengar och köpa mig en macka, och kanske en banan!

See you later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0