mer..

Ojojoj.. det finns så mycket jag vill ha. Tänk om man bara hade lite, eller ganska jättemycket pengar.. Då skulle jag behöva använda hela övervåningen som garderob.
Inte riktigt samma stil som det inlägget tidigare.. men
har man två sidor så har man!

PEACE

En liten önskelista...Jag skulle vilja att det här befann sig i min garderob just nu!
Det är ju lite för långt till jul.. :/

PUSS

Sommar..Jag älskar sommaren.

Hard work..

Paulina och jag :)


Två föredetta gymnaster som leker på jobbet :P


En hårt arbetande Johanna (Backstage på centralen i Stockholm.)

haha

Idag är det onsdag och tredje dagen denna vecka som jag har jobbat. Känns bra. Måndag och tisdag jobbade jag inne i stan på centralen.. sov 4 timmar, gick upp klockan 4, jobbade (stod still eller gick omkring på stengolv) i 12 timmar, tog sedan pendeln till Bålsta och var hemma vid åtta tiden, sedan var det bara att försöka sova för att gå upp klockan 4 dagen efter igen.
Idag har jag jobbat på Talltorps förskola.. ska dit imorgon också. Och imorgon kväll kommer Samuel hem till mig igen. Längtar så himla mycket efter honom!

Kärlek!

woooaah..


Ny profilbild.

Helgen var toppen!
Min pojke kom till lilla Bålsta för första gången och vi har varit hemma och haft det mysigt, åkt till Jakobsberg och hälsat på syster och Richard, åkt in till Stockholm för att fira min lilla kusin som fyllde 3 år. Så han har verkligen fått träffa hela min familj och det kändes hur bra som helst. Är så glad för han kommer tillbaka nästa helg. Sen vill jag åka till Göteborg, saknar det! Det är så skönt att komma bort en stund och bara vara någon annanstans.

Idag var jag och mamma iväg och tränade på morgonen, jag ska nog göra det imorgon också. Sedan åkte vi till Jakobsberg för att lämna av lite grejer till paret Silver och mamma skulle till mormor så jag tog en promenad ner till centrum och gick och kollade runt lite på kläder och skor och jag hitta jättemycket fint som jag vill ha. Jag har sagt till mig själv att jag inte ska köpa någonting för att jag inte riktigt har pengarna att shoppa, men nu är det svårt. Jag kommer ha pengar, men frågan är om jag vill spendera dem på kläder och skor? Men jag måste köpa några saker som jag behöver.. tycker jag! Jag vet någon som kommer säga emot mig men jag får pussa lite på honom så blir det nog bra.

På måndag och tisdag ska jag jobba på Stockholm central. Ska åka med 05.39 pendeln in. Jobbar från 06.30 till 18.30 båda dagarna, jobbigt men det blir ju lite pengar i alla fall, som kommer lagom till man ska köpa julklappar kanske, för det är ju inte långt kvar nu. Åh, julen är ju så mysig. Det är nog för att jag har en så fin familj och snart kommer en till liten krabat till världen. Mys.

Nej nu ska jag snart hoppa i sängs. Nattinatt.

PUSS


Städ-dag..

Jag har tänkt städa så länge nu.. och jag började förra veckan, men det blev aldrig riktigt klart. Men idag har jag städat klart, för Samuel kommer hit! :) Han skulle egentligen komma till helgen, men han kommer redan idag och jag är så glad.. jag får äntligen träffa honom!

Såhär såg mitt rum ut förut.. :SLite bättre nu va? :)Nu ska jag ta mig något att äta och sen hoppa in i duschen och göra mig klar för att cykla ner till bokhandeln för att träffa Emma och sen möta Samuel på station. :)

PUSS

Dagar blir till veckor..

Har legat hemma så länge nu och inte gjort någonting.. gått runt i pyjamasen i flera dagar och bara slappat. Men jag har även jobbat några dagar.. på Talltorps förskola. Det har varit riktigt kul. Barnen är ju underbara! :) Får se om dom ringer igen när dom behöver hjälp. Dom verkade tycka om mig väldigt mycket, så det hoppas jag!

Emma sover här hemma ikväll.. vi ska upp tidigt, vid 05.00. Vi ska nämligen åka till Örebro imorgon med våra härliga gympatjejer som ska tävla. Det är tre tävlingar så det blir en låååång dag, men det ska bli så himla roligt!

HEJJA PINK LADIES!!! ;D
Deras nya lagnamn. Vi har köpt rosa linnen till alla som vi har tryckt Pink Ladies på ryggen! :) Vi kommer vara så snygga. Ska ta massa kort imorgon och visa er här på bloggen.

Nu ska jag äta med pappa och syster. Sen blir det rockband!

 

PUSS


She came home for christmas..

Jag förstår inte hur man kan sakna någon så mycket att det gör ont.
Vad jag än gör och vem jag än är med så tänker jag på dig.. jag behöver dig nära. Inte 45 mil bort. Nu åker du bara längre och längre ifrån mig och du ska vara borta i två veckor. Det är jobbigt, för nu kan vi inte prata i telefon flera timmar om dagen, jag får inte höra din röst när jag vill. Det är jobbigt nog att du bor i Göteborg, men jag får i alla fall prata med dig och se dig då och då.. och känslan när jag får träffa dig, går inte att beskriva.
Jag tycker om dig så himla mycket. Du är världens finaste!

Lycka.Kärlek.

Don't touch her there, she's blindfolded. 
She remembers on the bus.
Into my heart. Don't remember.
Like you left us without notice.
Now you've come back. Like you left us.
Like you owe us. Into my heart.

It's not me, it can't be.
It's not you. I can't do what I do if it's you.
This is not happening.

Don't touch her there. She told me.
She remembers how it felt.
Into my heart. Don't remember.
Like you left us without notice.

It's not me, it can't be.
It's not you. I can't do what I do if it's you.
This is not happening.
It's not me, it can't be.
It's not you. I can't do what I do if it's you.
This is not happening.

Don’t touch her there. He watched her.
She knew his look. From behind.
When she came home for christmas.

Det ni..


Jag är kär..

Saknar..

Jag saknar Börholmen och sommaren.. att inte behöva göra någonting, bara vara.

Underbart!

RSS 2.0