Ny bebis.


Foto: Samuel Ferm.

Jag och Samuel har en ny bebis. En Nikon D7000, här är första bilden ni får se.

Norrland.

Nu sitter jag i det snötäckta röda huset i Bålsta. Mamma springer runt och fixar och donar, packar och letar. Pappa sitter och läser tidningen. Det är ovanligt lungt i huset en sådan här dag. Dagen då vi ska packa ihop oss i bilen och åka till Nordanede. Mitt paradis. Vi kommer åka två bilar här ifrån. Mamma och pappa hämtar upp mormor och jag och Samuel åker och hämtar Emma och Richard. Sedan bär det av. Moster, Carl och småkusinerna kommer också med, idag vet jag inte. Kanske imorgon. Det ska bli himla mysigt att vara i Nordanede över jul. Det var länge sedan vi kunde vara där. Och vad jag har längtat. Det är en obeskrivlig känsla, från när man var liten som sitter i det huset, ladugårdarna, fiskeboden, hela gården. Det stora friheten. Mitt paradis.

Jag är en lycklig flicka som får vara där, med min underbara familj och en liten bulle påväg. Jag är världens lyckligaste moster. Just det. Jag ska bli moster!!

Nu väntar frukosten. Och en lång men mysig bilresa.

God Jul på er allesammans!

Kärlek.

Halv ett.

Nu är klockan halv ett och jag har precis gjort klart efterrätten tills imorgon. Gjorde en apelsinchoklad mousse. Hade aldrig gjort det förut och har ingen aning om hur det kommer smaka. Är lite tveksam, eller väldigt. Men äsch, får väl se imorgon. Får väl ta med det som är kvar av noblesse asken i värsta fall.

Såhär ser dem ut. Kanske ändrar dekorationen imorgon. Gjorde bara en lite snabbt nu. Blev jättefula och ocharmiga bilder också. Men klockan är halv ett på natten och jag har inga batterier i min externa blixt osv.Nu ska jag sova. Peace

weheartit.comJag är så kär och lycklig.
Många tankar och inga alls.Foton: weheartit.com

Jag vet inte vad som händer just nu. Jag kommer inte plugga till våren i alla fall, allt sket sig. Det känns lite jobbigt att inte veta vad man ska göra, efter jul. Jag vill inte hålla på att åka runt och vikariera längre, det funkar inte riktigt. Har gjort det i ett år nu. Känner att det räcker. Är trött på hela skola grejen. Men jag kommer behöva plugga, Engelska B. Hade tydligen inte det. Vilken jag tycker är konstigt och väldigt dumt. Vem har inte engelska B liksom? Det behöver ju alla, eller det är väldigt bra att ha med sig och många utbildningar kräver det numera. Känner mig lurad, av mig själv. Men men, får se till att läsa det på komvux nu, medans man fortfarande kan, vilket är tur. Det är för sent nu till våren, men får se om jag kan göra det i sommar eller något. Sedan har jag funderingar på att gå en utbildning i Mötes och Eventproducent. Jag tycker det är skitkul och känner att det är något jag vill hålla på med. Men det är ett år i Åre i så fall och jag vet inte riktigt hur jag känner för det än. Att bo utan Samuel ett år, ensam. Men det lär ju dröja ett år innan jag börjar läsa där ändå, så jag har ju tid att fundera eller hitta något annat liknande, har kollat en del, men hittade inget som passade lika bra. Vi får se helt enkelt. Det löser sig tillslut.

Jag sitter hemma i lägenheten och är förkyld. Har varit sjuk hela veckan. Buhu, inget jobb denna vecka. Illa, har dock redan tre dagars jobb nästa vecka. Får hoppas på jobb måndag och tisdag också. Sedan åker jag och Samuel till Bålsta för att sedan åka vidare till Norrland med stora familjen en vecka över jul. Så nästa vecka är sista jobbveckan för mig denna månad. Det kommer svida i Januari.
Samuel är ute och ränner på stan, i sin fina skjorta som han, eller jag köpte idag. Hittade fina kläder båda två idag, så vi kan vara lite fina till jul. Imorgon ska vi hem till Samuels föräldrar för att ha det mysigt, fira lite jul, säga hejdå, för de åker till Indien i ca tre veckor. Det ska bli jättemysigt att åka dit. Jag har fått i uppgift att göra efterrätten tills imorgon och jag har inte gjort någon än. Jag har tänkt göra apelsinchoklad mousse. Med lite noblesse och apelsinskal som dekoration. Hoppas att det blir bra bara, har aldrig gjort det förut. Men man måste ju prova på nya saker.

Nej nu ska jag kika på en film. Ha det så bra folket.

Kärlek.

RSS 2.0