Många tankar och inga alls.Foton: weheartit.com

Jag vet inte vad som händer just nu. Jag kommer inte plugga till våren i alla fall, allt sket sig. Det känns lite jobbigt att inte veta vad man ska göra, efter jul. Jag vill inte hålla på att åka runt och vikariera längre, det funkar inte riktigt. Har gjort det i ett år nu. Känner att det räcker. Är trött på hela skola grejen. Men jag kommer behöva plugga, Engelska B. Hade tydligen inte det. Vilken jag tycker är konstigt och väldigt dumt. Vem har inte engelska B liksom? Det behöver ju alla, eller det är väldigt bra att ha med sig och många utbildningar kräver det numera. Känner mig lurad, av mig själv. Men men, får se till att läsa det på komvux nu, medans man fortfarande kan, vilket är tur. Det är för sent nu till våren, men får se om jag kan göra det i sommar eller något. Sedan har jag funderingar på att gå en utbildning i Mötes och Eventproducent. Jag tycker det är skitkul och känner att det är något jag vill hålla på med. Men det är ett år i Åre i så fall och jag vet inte riktigt hur jag känner för det än. Att bo utan Samuel ett år, ensam. Men det lär ju dröja ett år innan jag börjar läsa där ändå, så jag har ju tid att fundera eller hitta något annat liknande, har kollat en del, men hittade inget som passade lika bra. Vi får se helt enkelt. Det löser sig tillslut.

Jag sitter hemma i lägenheten och är förkyld. Har varit sjuk hela veckan. Buhu, inget jobb denna vecka. Illa, har dock redan tre dagars jobb nästa vecka. Får hoppas på jobb måndag och tisdag också. Sedan åker jag och Samuel till Bålsta för att sedan åka vidare till Norrland med stora familjen en vecka över jul. Så nästa vecka är sista jobbveckan för mig denna månad. Det kommer svida i Januari.
Samuel är ute och ränner på stan, i sin fina skjorta som han, eller jag köpte idag. Hittade fina kläder båda två idag, så vi kan vara lite fina till jul. Imorgon ska vi hem till Samuels föräldrar för att ha det mysigt, fira lite jul, säga hejdå, för de åker till Indien i ca tre veckor. Det ska bli jättemysigt att åka dit. Jag har fått i uppgift att göra efterrätten tills imorgon och jag har inte gjort någon än. Jag har tänkt göra apelsinchoklad mousse. Med lite noblesse och apelsinskal som dekoration. Hoppas att det blir bra bara, har aldrig gjort det förut. Men man måste ju prova på nya saker.

Nej nu ska jag kika på en film. Ha det så bra folket.

Kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0