Det blir aldrig som man tänkt sig..

Jag är fortfarande i Bålsta. Jag skulle ju åka till Göteborg idag, men det blir inte så. Jag kunde inte köpa biljett igår. Det är ju så himla mycket strul med tågen, men jag ska kolla ikväll om jag kan få en biljett så jag åker imorn kväll. Om jag ens kommer fram till Göteborg. Lär ju i alla fall vara en massa förseningar och sånt. Så det blir nog en seg tågresa i så fall. Men det är det värt. Bara jag kommer dit och får träffa Samuel! :)

Nu håller jag på och tvättar, städar, rensar och packar inför flytten. Det tar tid kan jag säga er. Så mycket småsaker som man inte vet vad man ska göra av, är det värt att ta med sig? Vill jag verkligen slänga det här? Kommer jag någonsin använda det här? Jag kommer säkert ta med mig saker som jag kommer slänga där ändå, eller så ligger det bara i en kartong i förrådet. Men vissa saker kan man bara inte slänga.

Nej, nu ska jag gå och kolla om tvätten är klar att hängas. Sen är det bara att sätta igång att tömma rummet så jag kan damsuga.

Ciao!

Snart dags..

Idag är det måndag och jag sitter hemma i soffan och nyser. Har varit förkyld ett tag, men det känns bättre nu. Har bara legat hemma i soffan i flera dagar. Har sysselsatt mig med att kolla på tv och film med datorn i knät och kollat på inredningsgrejer samtidigt. Det är det enda jag gör nu för tiden.. tänker på lägenheten. Det är så att jag och Samuel eventuellt har fått en lägenhet i Bergsjön i Göteborg. Får veta till 100% nu i veckan, hoppas hoppas!
Det betyder att jag flyttar ner till Göteborg nu.. jag åker på torsdag och blir kvar där nu. Bor hos Samuels föräldrar tills vi får tillträde till lägenheten, vilket är första maj. Så det är dags för mig att sätta igång och vikariera i Göteborg och söka fast jobb samtidigt. Nu gäller det att ligga i.

I lördags var jag på 50-års fest hos min faster. Träffade släkten, åt god mat, skrattade och dansade natten lång. Idag har jag träningsvärk i vaderna så det heter duga.

Igår var jag hemma hos moster med familj för att fira både Helen och Carl som har fyllt år. Var mysigt att träffa dem, var så länge sedan. Små kusinerna bara växer och växer. Känns lite jobbigt att flytta ifrån dem för jag kommer missa så mycket.. men jag får se till att åka och hälsa på så ofta jag kan. Jag vill och behöver verkligen göra det här för mig själv nu. Känner verkligen att jag har hittat rätt.


Hittade några bilder från midsommar 09.

Kvinnorna Ågren.


Jag älskar oss.Ha det bra! :)

RSS 2.0