Halvlek i Göteborg..

Hejsvejs.
Ville bara tala om att jag lever och har det jättebra här i Göteborg. Det är lite som att ha semester. Myser med pojken, kollar lägenheter, träffar roliga och trevliga människor, dricker öl med vänner, shoppar, mysiga promenader längs älven, fotar, biobesök, fikar, kollar när männen hoppar trampolin ;P haha. Ja jag har det lite för bra just nu. Har varit här i drygt en vecka nu och ska vara här i en vecka till. Borde ta tag i det här med jobbsökandet. Jag har varit väldigt lat på den sidan. Jag borde ju passa på när Samuel ändå är på föreläsningar och pluggar. Vet inte riktigt vad jag tänker med. Hur ska jag någonsin få ett jobb och kunna flytta hit om jag bara roar och latar mig hela dagarna? Hm.. dags att sätta igång. Funderar på att åka till IKEA och kolla lite. Vet inte om jag gör det idag.. och så var vi där igen! :P

Nej nu måste jag äta frukost, magen skriker åt mig!

Norrland..

Jag har varit borta härifrån ett tag nu.. har inte riktigt haft tid eller velat sitta vid datorn och skriva. Efter jul, i mellan dagarna så åkte jag, mamma, pappa och mormor upp till Nordanede, vi var där i några dagar, över nyår. Vi gjorde inget speciellt. Det var för kallt för att vara ute, jag gick ut kanske tio minuter för att fotografera lite, men det var allt. I stället satt vi inne och kollade på tv, la pussel, åt, åkte in till byn och handlade.. och då passade jag på att ta med pappas dator för att kolla mailen och skriva till Samuel, eftersom han var i Kanada och vi inte kunde prata i telefon och vi har inget internet i huset, så jag satt i bilen medan de andra handlade.
Efter nyår åkte vi och hälsade på morfars bror och hans fru och lämnade av mormor där. Sedan åkte jag, mamma och pappa upp till farmor och farfar i någon dag för att kolla läget och så. Jag fick köra lite skoter som jag har längtat efter. Men det var så kallt så jag åkte inte mycket.
Vi åkte tillbaka till Gustav och Kerstin och hämtade mormor och åt middag där. Sedan åkte vi till Timrå och hälsade på mormors bror och hans fru en stund och fikade och pratade. Sedan var vi tillbaka i huset i Nordanede och då var det bara åtta grader i huset. Usch det var inte mysigt. Gick runt med dubbla lager kläder överallt och mammas dunjacka innomhus. Fast vi eldade i kakelugnen, tände massa ljus och drack varm choklad, så det var mysigt på ett sätt.
Dagarna gick och det var dags att åka hem. Men innan vi åkte hem så hälsade vi på mammas kusin och hennes familj i Sundsvall. Deras hus är så himla fint och mysigt. Vi fick träffa lille Vilmer som är ungefär tre månader och Engla som är fyra år :) Det var mysigt!
Sedan lämnade vi av mormor i Jakobsberg och sedan raka vägen hem till Bålsta och sängen!
Jag tänkte visa lite bilder som jag tog i norrland för att fördriva tiden lite.
Korten på mig har min kära mor tagit.Dagen efter kom Samuel till mig och jag blev överlycklig.
Idag åkte han hem.. så nu sitter jag här ensam igen och längtar tills nästa gång jag får träffa honom. Vi har haft en underbar vecka med en massa mys, prat, tjaffs, mat, sovande, bio, kramar och en och annan puss. Nu är det tomt här i huset om dagarna. Men ikväll ska jag på terminens första träning med mina tjejer. Det ska bli kul. I helgen var vi iväg yill Upplands-Väsby och hoppade trampolin med våra tjejer. Det var jätteroligt och jag tror att dom hade kul och att dom lärde sig mycket.. som att våga och tro på sig själva.

Det blev ett långt inlägg med mycket bilder. Det blir lätt så när man är borta och inte skriver så ofta, då är det mycket att ta igen. Så nu har jag suttit här i timmar och träningen börjar snart så jag ska ta och slänga i mig en banan, byta om och ta mig ner till hallen.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.
Många kramar till er alla.

RSS 2.0