Ledig.

Idag är jag ledig från jobbet. Lite tråkigt bara att Samuel jobbar dubbelpass idag så han åkte 20 över 6 imorse och kommer hem vid 10 ikväll. Segt. Klockan är nu snart halv fyra och jag har inte gjort något speciellt. Jag gick bort till huset och åt lite frukost, sedan har jag spelat yatzy med mig själv tusen gånger.. (per dag) haha, jag har blivit en riktig nörd på yatzy. Vet inte varför, så kul är det ju inte direkt. Sedan har jag suttit i friggeboden och fixat och lagt upp bilderna i inlägget under. Det är vad jag har hunnit med att göra idag.. juste, jag har läst lite också. Det är helt otroligt, jag är på min tredje bok nu sedan vi kom hit. Och innan det så har jag läst två bäcker till, av Torey Hayden, Spökflickan och Andras ungar, jättebra böcker. Nu håller jag på och läser Vårlik, av Mons Kallentoft.Nu ska jag gå och prata lite med svärföräldrarna, hälsa på deras gäster om de har kommit än.

Hej så länge!

Sommardag..

Här kommer massa bilder från en jättevarm och härlig dag ute i Tullboden. Se och njut! :)

Åka båt ut till klipporna.


Hej hej pojkar!


Puff äter skagenbaguette..


Solkräm är ett måste..


Sola.


Vacker utsikt över havet.


Puff, Sam och Doug på klipporna.


Så härligt.


Musslor.


Blommor.


Puff hoppar.


Doug hoppar som en boll.


Samuel hoppar.


Havet.


Vi åkte tillbaka till klubben för att grilla.


Jag.


Snoriga pojkar.


Mat på gång.


Grillmästarna.


Doug väntar på maten.


Söta Puff och Kelley.


Douglas middag, haha.


Min älskling.


Bergsgetter?


Kelley.


Samuel hoppar studsmatta.


Samuel skruvar.


Det var våran mysiga dag i bilder.

Hejsvejs.

Foton.

Här är lite bilder från en härlig eftermiddag/kväll i Tullboden.Peace.

Midsommar.

Här kommer ett lite försenat inlägg om midsommar.

Jag jobbade från klockan 07.00 till 14.45. Sedan när jag kom hem så åt vi en midsommar-lunch/middag. Samuels familj och deras vänner. När vi hade ätit klart så var det dags för midsommarkampen, som bestod av brännboll, kubb och boule. Jag har ingen aning om vem som bestämde lagen riktigt men det blev i alla fall The youngsters mot The Oldies, så alltså tre ungdomar (Jag, Samuel och Douglas) mot 7 vuxna. Vi vann brännbollen överlägset trots mycket fusk från de Oldies sida, kubben vann vi också, med boulen vann gamlingarna.
Det var en jätterolig kväll. Har inte så myclet bilder från kvällen, måste skärpa mig med fotandet.

Räkpaj.


Sill såklart.


Potatissallad.


Alla runt midsommarbordet.


Och lilla jag såklart.


Puss.

Segt.

Jag har varit ledig nu i sex hela dagar, vilket har varit jätteskönt samtidigt som det har varit lite jobbigt för jag har mått lite halvbra den senaste tiden. Min kropp vill inte och massa strul. Men men, försöker hålla humöret uppe så gott det går. Samuel är underbar som står ut med mig ibland och får mig på bättre humör, finns ingen bättre än honom.

Från fredag till söndag så var jag och Samuel + massa andra i Uddevalla på WCPE, en waketävling/event som bröderna Hoppe arrangerar. Det var jätteroligt och sjukt varmt. Tog mitt första dopp för i år i denna pyttelilla sjö eller lerpöl kanske jag ska säga.. haha, man var skitigare när man kom upp ur vattnet än innan, men det var så skönt att kunna svalka sig i hettan.
Jag fotade nästan ingenting under helgens bravader. Hade ingen större lust, kände mer för att bara vara och ta det lugnt. Men Douglas lånade min kamera och fotade mest hela tiden.

Igår och idag så har jag och Samuel legat på stranden. Det är hur fint som helst här. Jag tog med kameran idag för att fota, men då när jag tog upp kameran så satt det inte i något minneskort. Typiskt mig. Så det blev inga foton idag heller. Men nästa gång kanske. Måste i alla fall visa hur lyxigt jag har det här på västkusten. Jobbar 3-4 dagar är ledig lika många vissa gånger, så jag har det riktigt bra. Jobbar på ett jobb där jag trivs, har sköna arbetstider, semester samtidigt, bor med världens finaste pojke och är på en underbart fin plats. Det är lyx.

Nu jobbar Samuel kväll, han började tre nu på eftermiddagen och är hemma vid tio ikväll, men då lär man inte se röken av honom för han sitter väl bänkad framför fotbollen. Längtar tills den är över, vilket är snart som tur är.
Jag hade tänkt illustrera idag nu när jag inte har haft något bättre för mig, men det gick inge bra. Kom inte på någonting att göra, min fantasi har börjat rosta lite, den sitter liksom fast.

Men nu ska jag gå och fixa mig lite middag och sedan lägga mig och läsa ut min bok, 14 år till salu. Hemsk men känns lite väl ungdomlig. Nej nu kurrar min mage. kurrr kurrr kuuuuuurr..

See ya.

RSS 2.0