Kärlek.Hjärtat.

Mememe.


Kärlek.

Mobilbilder.

Hittade lite bilder från min mobil.

Här är min fina trana som jag gjorde på Röhsska museet när mamma och mormor var här och hälsade på i Göteborg. Det tog låång tid att göra den. Jag fattade ingenting av beskrivningen, men jag lyckades tillslut! Yeeey :)


Jag och min mössa som jag köpte på Mickelsmäss när jag var där med mamma och syster.


Mina underbara tofflor som mamma köpte på Mickelsmäss åt mig. Tack mamma!


En mysigtröja jag hittade inne på Monki. (Forever is only the beginning.)


Kärlek.

Ömtålig flicka.

Igår spenderade jag dagen med min svärmor. Vi cyklade till Arken och kollade på en utställning med både målningar och foton. Sedan på tillbaka vägen stannade vi och fikade och satt och pratade i någon timme. Riktigt mysigt.
Men där emellan lyckades jag tappa cykeln på mitt ben, kände inte så mycket då. Men nu gör det himla ont. När jag skulle gå hem igår från spårvagnen haltade jag nästan. Haha. Jag förstår inte hur ömtålig jag kan vara. Men jag har i alla fall en lårkaka vid knät. Blått, svullet och vackert.

Klant.

I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år..

Även detta är något att lyssna på.Förlåt.

I Japan finns det pandor, men alla bor på hem..

Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt.Lyssna bara.

Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt.

Johanna Marie Ågren.

Foto: Marie Ågren

Helgen.

Helgen har varit underbar. Har haft mamma och mormor på besök i Göteborg. Vi har Gått runt på stan och kollat i affärer och handlat lite småsaker. Ätit på god restaurang. Varit på Röhsska museet. Ätit sushi. Fikat i Haga. Fotograferat. Lagat mat. Kollat på filmer. Ätit pizza. Gått på promenad. Och lite annat mys.

Här kommer lite bilder från helgen.Jag älskar er av hela mitt hjärta!

Detaljer från helgen.

Nu är jag hemma från en jättefin helg i Bålsta med familjen. Tänkte visa helgen i några detaljbilder, blir mer spännande så.
Finns mycket mer att visa men ni får nöja er med det här.

Kärlek.

RSS 2.0