Dagens uppgift.

Dagens uppgift har varit att överleva.. dvs. laga mat. Har bara suttit hemma idag igen. Har pratat i telefon och försökt få tag på människor som aldrig är där. Jag har inte fått min lön och hon som hade kontakt med mig har gått i pension och nu vet ingen någonting och jag har inte fått mina pengar. "- Återkom nästa måndag.." Det får jag till svar, eller att jag ska åka runt i hela Göteborg för att fixa nya timrapporter och få nya underkskrifter av cheferna och sedan lämna in igen. Blir så sjukt trött. Men nog om det. Det var inte vad detta inlägg skulle handla om.

Jag har lagat mat! Och blev jättenöjd. Ingen fancy maträtt, bara ris och korvstroganoff. Jag och Samuel stod bredvid varandra vid spisen och lagade varsin, eftersom han äter sojakorv och jag vanlig falukorv för att det är godare och jag behöver kött. Så vi gjorde varsin. Min böev godare ;P Det erkände till och med Samuel, han smakade lite på såsen. Ha.
Det är roligt att det kan smaka så annorlunda även fast man har samma ingredienser och kryddor bara att man har olika stor mängd. Man behöver känsla ;)Med lite gurka på toppen blir det ännu godare. Lite kallt och krispigt till det varma härliga. tummen upp!

Kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0