Avslutning.

Nu är jag hemma från en jätterolig och mysig kväll med gympatjejerna. Vi hade terminsavslutning med dem idag. Vi ledare hade planerat en massa roliga lekar och först ut var brännboll, alla glada föräldrar var också med och spelade, vilket var jätteroligt! Efter det blev det lite stafett där tjejerna skulle köra tampong i flaskan. De skulle alltså knyta fast ett snöre i midjan med en tampong hängandes, springa fram till en flaska som var fylld med ca 2 dl vatten, de skulle doppa ned tampongen i flaskan så den svällde upp och sedan lyckas bära med sig flaskan tillbaka. Det var så himla roligt att titta på. Runda två var att gå med ett ägg på en sked i munnen. De var riktigt duktiga och tog inte sönder några ägg, bara Carro när de var klara :P Sedan var det dags för lite vatten. Då skulle de under två minuter springa mellan två hinkar och med ett decilitermått försöka fylla den andra hinken med så mycket vatten som möjligt och inte spilla något. Det gick lite bättre för det ena laget kan man säga. Haha.
Sedan blev det mycket skratt.. nästan till tårar, för då var det dags för tjejerna att snurra runt pinnen ;) Hahaha, de var så roligt att titta på dem. De snurrade och snurrade, sedan försökte de springa, men de flög åt alla håll och kanter och ramlade omkull. Alla vi ledare och föräldrar vek oss av skratt. Så himla roligt.
Sedan kände vi att det var dags att ta en paus, så det blev lite fika med läsk, bullar, kakor och jordgubbar. Gott och mys! Efter fikat ville tjejerna köra mer, så det blev lite vanlig stafett, med skottkärra, hoppa på ett ben baklänges, hoppa genom rockring, spindeln och kuta allt vad de kunde. När allt var klart så räknade vi ihop lite poäng och det blev oavgjort mellan lagen. Så det blev en hederlig handstående tävling mellan lagen, och Richard fick hoppa in för att det var ojämnt i lagen. Lag Carro vann och det blev fina segergester och poser.

Ni är så himla underbara tjejer. Tycker om er så mycket och ni är bara så himla bra, hoppas ni alla fortsätter i sommar och till hösten. För det ska jag! :)

Puss och kram till er alla! Kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0