Njuta av sommaren.
Idag åker jag och min kära vän Tove ut till Stockholms skärgård. Till mysiga Börholmen. En helt egen ö för oss själva. Moster, Carl och småkusinerna är redan där. Ska bli såå mysigt. Det är så himla vackert där ute. Där kan man bara vara.. och njuta av sommaren och livet.

Det tar ju ett tag att ta sig dit ut, och det går typ bara två båtar på hela dagen, så jag hoppas verkligen att vi inte missar den vi ska ta. Först ska vi ner till centrum och handla med oss lite mat och ta ut pengar. Sedan ska vi ta pendeln in till Stockholms central (40 min) sedan ta tunnelbanan till slussen, hitta rätt buss, åka buss ut tull Boda brygga (45 min), hitta rätt båt, åka båt till Alsvik (25 min) och där blir i hämtade av moster eller hennes sambo. Och så åker vi deras båt ut till Börholmen. Så det är en liten runda för att ta sig dit ut. Ett riktigt äventyr. Mys.

Men nu ska jag gå och äta frukost, leta rätt på lite saker som ligger kvar i flyttkartonger i källaren, packa klart, duscha och göra mig klar och sedan vänta på Toves taxi-morfar! ;)

Ha det så bra, nu blir jag borta i fyra dagar. Kommer hem på torsdag!

Kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0