RM3 4-5 juni, Örebro.

I helgen har jag varit i Örebro med världens härligaste gympabrudar! Vi åkte i fredags eftermiddag. När vi kom fram hade vi förträning i fristående på kvällen, så det var bara att värma upp lite och ut och köra. Det kändes sådär och jg var så sjukt nervös. Jag som inte har tränat på över tre år och inte stått ute på golvet och tävlat på ännu längre tid, kände att nerverna var svårstyrda den här gången. När förträningen var klar åkte vi till skolan där vi skulle bo och packade upp och blåste upp alla sovmadasser. Jag delade madrass med Tovetott, (och lite med Vicky, för hon låg bredvid mig men rullade ned mellan våra madrasser så hon låg i skarven, haha) riktigt mysigt! :)

Sedan gick vi ut och satte oss på bänkarna utanför skolan och åt vår middag, medtagen matsäck. Blev ett äpple för min del. Jag hade ätit upp min pastasallad redan i bilen påväg till Örebro :P haha. Det blev även middagsunderhållning på hög nivå. Spex bakom buskar, poledancing i olika nivåer, smidighet och stil hahahaha. Ett väldigt "fint" utfört fristående av självaste moi! Trodde dock att jag bara körde för Tove, Vendela, Sofia, Vicky och Veronica som jag satt med då.. men det visade sig att hela laget, tränarna och andra gymnaster som satt längre bort satt och gapskrattade och tittade.. men ja, man får väl bjuda på sig själv. Det gör jag bäst.

Sedan blev det dags att hoppa i sängs och sova oss pigga inför morgondagens tävling.

Nästan hela laget, snygga brudarna! :D


På lördagen var det tävlingsdags, och även vår tränare Lenas födelsedag och det måste ju firas. Eva drog med sig Lena upp halv 8 på morgonen för att göra klart "morgontoaletten" innan det var dags för alla gymnaster att gå upp. När de kom tillbaka in till rummet så satte vi oss upp och sjöng för Lena med pannband där det stod "GRATTIS LENA!!" på som jag hade gjort. Hon blev nog överraskad och glad, eller det hoppas jag i alla fall. Sedan gjorde vi oss klara för att gå och äta frukost. Jag hade även gjort en tårta som jag tog med och garnerade där vid frukosten. Den blev nog också uppskattad. Vi hade ju turen att tävla i pool 3 så vi hade ingen stress alls, för vår förträning började klockan 3 på eftermiddagen. Hur skönt som helst. Så vi gick och åt frukost, kollade på pool 1, åt lunch, kollade pool 2. Sedan smet vi in i ett omklädningsrum för att gå igenom friståendet en sista gång och kolla uttryck och grejer så alla körde lika. Där blev det mycket blåmärken och ömma ryggar, för golver var helt knottrigt/buckligt, inte alls skönt. Sedan värmde de andra upp och körde förträningen. (Jag som bara var med på friståendet skulle ju inte förträna idag eftersom vi gjorde det på fredag kvällen. Så jag skulle bara vänta hela dagen på att tuta och köra när det var dags.) Förträningen för brudarna gick sådär. Vissa saker såg bra ut, andra inte :P Men så är det alltid. Sedan var det dags. Först körde vi trampett, sedan fristående och sist tumbling. Det blev några småmissar här och där. Men vi var grymma ändå. Fick näst högsta poängen i utstrålning på friståendet, riktigt kul, med flirtande blickar och läten lite här och var, (det syns och hörs tyvärr inte på filmen.) Men det var riktigt roligt, jag vill bara göra det igen och igen. Det är en sådan känsla att stå där ute på golvet och veta att så många människor tittar på just dig och att göra ditt allra bästa och vara nöjd. Det är så roligt! 10 lag gick vidare till final, vi var 0,05 poäng ifrån finalplatsen, alltså 5 HUNDRADELAR!! Haha, sjukt irriterande. Så vi kom på 11:e plats av 29 lag. Vi är nöjda ändå! Det var ju SM lag med ;P


Laget påväg till skolan där vi åt mat. Med snygga pannband, och tårtan :)


På eftermiddagen gick vi en sväng på stan och kollade lite. Sedan på kvällen blev det 5-kamp. Hur kul som helst, vi blev indelade i tre lag och laget jag var med i vann såklart! ;D haha. Jag, Tovetott, Vonkish, Ericafis och Maggan, vilket team. Äldre damer med ett hett temperament. Grenarna var att kasta ner 5 kubb-klossar med så få pinnar som möjligt, komma på ett passande lagnamn som representerade vilka vi i laget var, 4 i rad mot en ledare, ord som lästes baklänges under en minut, pictionary, och göra en musikvideo till ett ord som vi fick av ledarna. Det var sjukt roligt.

Massa snack och skratt sent in på natten. Sedan gick vi och lade oss.

På söndagen gick vi och kollade på finalen och även "Herrarna" som tävlade på söndagen. Vet inte riktigt om de kan klassas som herrar. Det var kanske 2-3 lag som hade gymnaster över 15 år, annars var det 10 åringar, haha. Men det var roligt att se. Många fräcka dubbelvolter och skruvar, både fria och på pegasus.

När tävlingen var slut gick vi tillbaka till skolan och packade in oss i bilarna för att bege oss hem igen. :/

Tråkigt att lämna mysiga Örebro. Saknar helgen redan, man vill ju inte att den ska ta slut.
Tack alla som var med och gjorde den här helgen så underbart rolig som det blev! Ni är guld värda. Kärlek till er alla.

Jag sitter i raden längst ned, till höger. ;)Kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0