Bummer.

Nu är jag hemma från ett träningspass på Friskan & Svettan och jag är heeelt slut. Eller var i alla fall. Känner mig lite trött och seg nu, men ändå sådär pigg som man är efter att man har tränat. Det var sjukt jobbigt idag, det var en ny instruktör som jag inte har träffat förut, hon hade hoppat in för en annan tjej idag och hon körde stenhårt. Hoppade runt och såg ut som att hon gick på något, helt galen, speedad och superglad. Jag höll på att skratta henne rakt i ansiktet när hon studsade förbi mig. Hade jättesvårt att hålla masken. Men det gör ju träningen lite roligare. Om det är en instruktör som brinner för det och peppar en under passet! :)

Och

Jag har försökt lägga över bilderna från kameran till datorn flera gånger men det fungerar inte. Det dyker inte upp någon ikon varken på skrivbordet eller i Finder. Irriterande. Ringde Mr. Know-it-all-Silver och tadaaa... det fungerar! MEN, kommer på att denna dator inte har något program som kan hantera formatet vi har fotat i, så det blir pannkaka i alla fall. Jag som hade tänkt lägga upp lite bilder till er. Men det får vänta tills imorgon då jag kan använda Samuels dator ikväll och fixa det. Så ni får se bilder imorgon! Stay tuned!

Kärlek.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Ser fram emot bilderna och att få träffa dig nästa vecka förstås, bamsekram!!!!

2011-03-03 @ 22:14:21
Postat av: Richard

Hej,

Mr. Know-it-all-Silver här. =P

iPhoto ska klara av D7000 RAW nu. Kör igång programuppdateringen för datorn så borde en uppdatering som heter något i stil med "camera raw compatibility update" dyka upp. Installera den...

2011-03-03 @ 22:34:51
Postat av: S

Haha!! Hade en sån på Friskis i nynäs en gång.

Trodde han gick på extacy.. Smal o lång & för korta shorts.

Hojtade "woooooh, ooi" som en tjej. Kul! ;-)

2011-03-06 @ 22:08:07
URL: http://foreverlullabies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0